Mari bertukar kepada teh kesihatan GCT!!!

Assalamualaikum.

Bismillah.Nak perkenalkan produk baru…yang kini mendapat sambutan hangat…yg saya jual juga baru nak amalkan…hari ni udah dapat…x sabar kejap lg nak bermula sebagai pengguna GCT!!!

Jadi yg berminat boleh add my fb Arisahakusai Husain/wassap 013.640 6625!!!

Untuk makluaman anda:

GLUCOS CUT TEA atau teh sekat gula adalah mengandungi 100% bahan semula jadi. Mengadaptasikan konsep “Herbal Tea Formula”, dengan menawarkan pendekatan yang komprehensif untuk menyekat lemak dan penyerapan gula berlebihan serta menguatkan sistem penghadaman perut. Kaedah ini akan membantu untuk menghentikan kesan dahaga akibat kepanasan, melegakan keletihan serta membantu menstabilkan glukosa darah.

Glukos Cut sesuai untuk mereka yang mengambil berat tentang gula darah, masalah kegemukan dan bagi mereka yang kurang bersenam.

Merupakan penawar terbaik untuk mengatasi masalah kencing manis atau diabetis serta mengatasi dan mengawal masalah obesiti.

Jom try...10 sachets...pkj trial hanya rm28(included postage)

Jom try…10 sachets…pkj trial hanya rm28(included postage)

Gabungan ramuan berikut....

Gabungan ramuan berikut….


Teh sekat gula...

Teh sekat gula…

Nikmati teh yg bukan sekadar teh hijau...

Nikmati teh yg bukan sekadar teh hijau…

TAHUKAH ANDA?

Diabetes atau kencing manis adalah masalah kronik jangka panjang yang ditandai dengan tahap yang luar biasa tinggi gula / glukosa dalam darah. Orang-orang dengan diabetes sama ada tidak menghasilkan cukup insulin – sejenis hormon yang diperlukan untuk menukar gula kepada tenaga yang diperlukan untuk kehidupan sehari-hari – atau tidak boleh menggunakan insulin yang tubuh mereka menghasilkan. Akibatnya, glukosa membina dalam aliran darah. Jika tidak dirawat, kencing manis boleh membawa kepada kebutaan, penyakit buah pinggang, penyakit saraf, penyakit jantung, dan stroke.

Hasil kaji selidik National Health Morbidity pada tahun 2011 melaporkan 20.8% orang dewasa Malaysia (berumur 30 tahun ke atas) mempunyai diabetes; ini bermakna      setiap 1 daripada 5 orang di Malaysia mempunyai masalah kencing manis. 

Dalam suasana gaya hidup moden,  peningkatan tahap glukosa darah telah diakui sebagai pencetus untuk pelbagai penyakit kronik terutamanya diabetes dan obesiti. Ini adalah berpunca daripada tindakbalas hasil pemakanan karbohidrat yang tinggi.  
Glucos Cut adalah teh herba pengawalan glukosa yang dirumus khas daripada bahan botani terbukti berkesan dari sejarah dan ujian klinikalnya.  
Teh hijau mengandungi jumlah yang tinggi EGCG yang mempunyai keupayaan untuk merangsang metabolisma dan pembakaran lemak. Glucos Cut telah mengambil manfaat dari Teh Hijau ke peringkat seterusnya dengan menanamkan ramuan tambahan yang berupaya meningkatkan metabolisme gula dan gula kawalan mengidam. Anda mungkin akan melihat penurunan berat badan dan badan langsing ke bawah apabila minuman Glucos Cut teratur.

Advertisements

~ by sirasain on January 22, 2015.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: