Homestay Berbaloi Di Kg Bukit Marak,Klate

Assalamualaikum….

Hari ini ambo berbesar hati wat promosi free utk ore kampungku…yg baru buko HOMESTAY dgn rego berbaloi2x…x lain x bukan di kg tercintaaa…di Bukit Marak…simpan n sharing di sini agar sahabat blogger or yg bukan pun yg tergoogle2x jumpa blog ambo most welkam… yg nak turun ke Klate ada hal penting tu or saja jln2x sempena cuti sekolah, yg mana nak jalan2x Pasar Besar Siti Khadijah,Pasar Borong Wakaf Che Yeh,yg nak ke Pantai Irama,Bachok memang x jauh dah,HUSM pun baru 8km…HOMESTAY ni kat tgh2x dah antara KB dgn BACHOK…yg ada misi menghantar anak kat Mrsm Pasir Tumboh memang molek benar sbb baru 2km…lagi detail boleh ikuti perkembangan biz ownernya di laman fanpage dibawah nanti ambo tulun share detail address…bulih tengok apa yg ada.

Ok check it out…semoga perkongsian ini berbaloi2x & berguna utk anda di luar sana yg perlukan info HOMESTAY di KLATE…yg mmg x jauh dari ibu negeri KOTA BHARU…so highly recommended.

Moga misi atau percutian anda berbaloi2x…jimat & harap2x selesa…sempena nak datang tahun 2015…kita perlu lagi bijaksana utkmerancang kewangan…hehe.

 

Mini Mart akan dibuka juga x lama lagi...molek benar..atas utk tidur bawah bulih beli brg keperluan...

Mini Mart akan dibuka juga x lama lagi…molek benar..atas utk tidur bawah bulih beli brg keperluan…

Ok itu saja perkongsian utk hari ini.

Feel free rakan baru yg nak mengikuti my FB juga IG.
FB:Arisahakusai Husain
IG:Arisahaķusai_Husain

~ by sirasain on December 22, 2014.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: