Header baruku sempena tahun baru 2015…

Assalamualaikum….

Yeayyy nak annouce satu dunia blog…hehe…ambo dah tukar HEADER baru..punyalah berzaman x tukar..rase nak amik aura langsir baru gitu sempena tahun 2015…cantik x langsir kite???

Diam x diam tertengok balik entry pertama…rupanya pada June 2007..masa tu belum pulang dari Japan…tapi tengah siibuk prepare for good…Oktober 2007 baru kami berempat masa tu pulang ke tanah air.

Dah 7 tahun rupanya berblog…ini nak amik semangat tahun baru nak menulis balik sebab ini hobiku masa di bumi orang…boleh jadi suatu terapi juga suatu waktu dahulu mudah2xan untuk sekarang pun…bila belek2x balik…sampai ada yg terlupa apa yg ditulis..dihimpun…ada pula foto dikongsi…bestnya terimbau2 pula kenangan lebih mendalam…wah saat syahdu ni..ni nak belek2x pic yg ade dlm pc la ni…

hanami/cherry blossom viewing di Kitanomaru Koen..April thn 2005..sakura oh sakura..rindu bangat sama kamu tau!!!

hanami/cherry blossom viewing di Kitanomaru Koen..April thn 2005..sakura oh sakura..rindu bangat sama kamu tau!!!

paling suka koleksi hana/bunga yg ini..rose aka bara di OIta juga...

paling suka koleksi hana/bunga yg ini..rose aka bara…

x silap tahun 2006 musim luruh...di Oita Ken

x silap tahun 2006 musim luruh…di Oita Ken

jln2x di Fukuoka thn 2007..dekat2x nak balik daa..huwaa

jln2x di Fukuoka thn 2007..dekat2x nak balik daa..huwaa

suasana winter di Chojabaru...Oita Ken!!!

suasana winter di Chojabaru…Oita Ken!!!

mendamaikan setiap kali singgah di Shidaka Lake mengikut musim...tempat geng MEBI berpiknik gitu!

mendamaikan setiap kali singgah di Shidaka Lake mengikut musim…tempat geng MEBI berpiknik gitu!

~ by sirasain on December 18, 2014.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: