Biz sambil beriklan buat duit???

Assalamualaikum….

Nak sharing2x profit lagi ambo di pagi Isnin ini…jom2x yg nak cari income lebih tapi x tau nak biz ape..yang ini biz kita BERIKLAN SAMBIL BUAT DUIT!!!

Gimana ya???Begini ceritanya…

Dulu2x saya selalu cari tapak iklan untuk iklankan produk saya.Yang untungnya hanya pengiklan yg terima bayaran dari saya…untung rugi saya tidak ketahuan…kini tidak lagi…dah jumpa portal pengiklanan yang tawarkan tapak iklan tapi pada masa yg sama memberi income kepada saya…nah cuba risik tgk….WWW.SPSHOPS.COM lah jawapannya.

SPSHOPS-Share Profit Shops
 


SPShops.com- SISTEM HEBAT YANG MAMPU MENJANA DUIT TANPA HENTI



SPShops diasaskan oleh CEO SP Club International iaitu Encik Adnan Ismail. Pengalaman beliau selama berpuluh tahun di dalam dunia direct marketing telah menghasilkan SPShops di mana ianya menjadi sistem terhebat yang mampu menjana kewangan tanpa henti. Merupakan bekas top leader syarikat kewangan dan juga terlibat dalam membangunkan software dan backoffice untuk syarikat tertentu. Beliau juga bertanggungjawab membangunkan perisian SPShops.

Beliau berhasrat untuk memiliki sebuah empayar perniagaan online mirip Mudah.my, lantas telah membina laman SPShops ini dimana ianya mengambail masa selama 2 tahun untuk disempurnakan. Perbezaan antara SPShops dengan Mudah.my adalah perkongsian keuntungan syarikat dengan orang ramai yang menyertai syarikat samada sebagai reseller, merchant atau pelanggan yang membantu memajukan syarikat ini. Beliau berharap dapat bersaing secara sihat dengan Mudah.my selain membantu masyarakat memperbaiki taraf hidup mereka. Bagi mereka yang berminat mempromosikan laman web SPShops ini, SPShops menawarkan peluang pendapatan yang lumayan menerusi satu program affiliate secara online samada anda adalah merchant atau hanya sebagai seorang customer.
SPSHOPS ADALAH SATU PLATFORM

PERNIAGAAN SECARA ONLINE

BERKONSEPKAN BELI, UNTUNG DAN JIMAT SERTA DAPAT DUIT BERTERASKAN AFFILIATE MARKETING NETWORKING SYSTEM

Jumlah atau potensi pendapatan adalah bergantung kepada usaha dan strategi masing-masing. Lebih mengujakan kerana sistem otomatis pay plan yang diintegrasikan membolehkan affiliate menjana pendapatan pasif dengan modal serendah RM10 saja (bagi setiap 3 bulan).

Potensi pendapatan boleh menjangkau RM 7 juta jika syarat kelayakan dipenuhi sepenuhnya. Bonus atau komisyen boleh dikeluarkan terus ke akaun bank tempatan ( 80% untuk pengeluaran dan 20% untuk shopping produk sebagai re-entry ).

Program canggih yang diasaskan seorang anak muda dan usahawan berpengalaman ini didaftarkan secara sah dengan ROC. CEO SPShops menjelaskan bahawa pihaknya dalam proses melakukan kalkulasi ” kadar tukaran mata wang ” untuk penetapan sebagai persediaan melebarkan SPShops ke luar negara, didahului dengan negara Indonesia dan Thailand.

Bagaimana boleh mendapat barangan idaman secara PERCUMA ?

Mudah sahaja, Setiap barangan ada SP dan RP.

RP adalah Redeem Point atau Cash Rebet yang akan di beri kepada pembeli. Hanya perlu kumpulkan RP sehingga cukup untuk menebus barangan itu di Redeem Product. Nilai 1 RP / 1 SP bersamaan RM1.00.

SP pula untuk komission yang akan di beri kepada network. Kawan anda belanja Anda dapat Komission. Produk redeem dari sekecilnya hinggalah yang besar seperti kereta mewah BMW, Mercedes, Rumah Banglo, Hartanah dan lain lain yang akan dikemas kini dari masa ke semasa berasaskan keuntungan syarikat.

Buat Duit Se Mudah Makan Kacang di spshops.

Anda disarankan menjelajah sepenuhnya laman SPShops dan baca informasi didalamnya termasuklah Pay Plan rasmi syarikat. Para networker yang mahu jalankan bisnes ini secara serius boleh rujuk kepada pengenal maklumat ini kepada anda untuk maklumat lanjut.

Di bawah ini adalah antara STEP mudah untuk menjana pendapatan di SPShops:

1.Daftar percuma ( Ahli Basic) untuk dapatkan link/website PERCUMA atas nama anda ( Wajib Gunakan Nama sebenar dan No MyKad )

2.Berbelanja di spshops.com. macam macam ada dan harga barang sama seperti di luar sana.

3.Kumpulkan RP ( Semua Ahli Layak terima RP Apabila berbelanja ) dan redeem dengan barangan kegemaran anda di Redeem shop spt H/P. TV, BMW, Porshe dan lain lain..

4.Jemput kawan kawan mendaftar di spshops under username anda. Lagi ramai anda jemput lagi cepat anda dapat hasil.

5.Klik like atau servey di ruangan penerangan produk. Anda di bayar apabila anda klik. Peniaga akan tentukan berapa harga per klik. Di samping itu Ahli Dapat Ahli BOLEH Menjana Duit Sampingan Yang Besar Macam Tak Percaya kan!!

 

 

~ by sirasain on June 23, 2014.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: