Cerita ceriti terkini bizku

Assalamualaikum & salam semangat pagi Selasa…

Maaf begitu lama x update di sini.

Nak pendekkan cerita sebab masa tidak mengizinkan…sibuk menambah satu lagi cabang biz..kali ini food biz TAKOYAKI.Alhamdulillah hasil income dari 2 biz networking boleh utk kembangkan biz lain pula tapi masih & mesti yang kami minat.

Asal kejadian nak mulakan biz Takoyaki sebenarnya dari nak makan2x bagi kat kawan2x KAFA anak rasa…dah ler kami satu family rindu2xan sangat kat our peberet masa di bumi sakura dulu….dari situ dapat order segera…terus ‘terterjun’ buat bizi ini. Padahal rancangan asal plan nak buka biz AKOK giteww… al maklumlah ambo ore Qlate peminat akok pulok pahtu ramai ni peminat belah Selangor…tapi dah ke situ pulak rezekinya…why not…Allah bagi & tunjuk jalan mudah utk bertindak…so now kami tengah fokus suami isteri baru sebulan lebih tapi sangat memberangsangkan….dari ambil tempahan sehinggalah supply semua peralatan juga bahan mentah membuat takoyaki…sehinggalah now berani mengelaurkan my homemade sos sendiri dah…halalan thoyyiban…alhamdulilah dapat majukan lagi bakat memasak yg ada.

Anda TAKOYAKI LOVERS…boleh likes & ikuti kami di fanpage tertera di foto bi bawah ini.Kelas USAHAWAN TAKOYAKI juga mulai dibuka so biz partnners dialu2xkan dengan modal terendah yuran kelas bimbingan juga pan memasak HANYA RM150-RM850 mengikut pilihan & kesesuaian pakej yg anda suka!!!

Image

Paling comel 12 holes gas/RM67(not inclusive postage)

Image

SNACK GRILL TAKOYAKI TRIO/RM120(not inclusive postage)

Image

khas utk skala besar mesin takoyaki 56 holes/RM700

Image

disebalik tabir…yg ni Mr.Takoyaki 47 yg bikin…Mrs.Takoyaki 74 keje snap!!!

Image

Real Japanese taste tau…INI BARU TOKYO(tagline kami)!!!

10246780_10151817769278239_8167801942422567193_n

kawan network sesusu nak juin jadi USAHAWAN TAKOYAKI…terima kasih daun keladi Ana..all da best..ganbatte!!!

Mengenai biz PHYTO SCIENCE pula masih rancak…selain keje berchatting fb layan pertanyaan,ikuti talk ROAD TOUR RICHM5 yg dapat diselit waktu,jumpa partners,now team  kuat di Kota singa…alhamdulillah dpt luaskan networking ke sana begitu cepat so orang2x sana kalau terbaca my blog boleh roger2x my hotline 013.640 6625 kita aturkan jumpa leader sane utk closing & coaching terus…ilmu ‘SAKA’ biz kaaching ini semua dah diiturunkn….hehe so dont worry be happy.Orang Malaysia lagilah dialu2xkan utk join…biz ujung jari gitu…bermula pengguna,kenalkan produk kepada kawan & anda boleh mendapat income…so santai2xkan…kan!!!

15feb2014.puchong

biz talk Puchong…me n my neighbour Kas turut serta sedut ilmu!!!

kenangan jumpa my leader dari SG di Kempas Utama,JB

kenangan jumpa 3 my leader dari SGK.Weeda,Abg Zek juga Kak Noni di Kempas Utama,JB

kenagan di HQ PHYTO di Seri Petaling dgn leader no.1 Razlan Shah

kenangan beramai di HQ PHYTO di Seri Petaling 23 Mei 2014 dgn leader no.1 Razlan Shah!!!

Ini pula foto2x terkini aktiviti leader RICHM5 yang menerima TABUNG TRAVEL…kereta lah, trip ke luar negaralah(ke Dubai,Switzerland lawatan sambil belajar gitu ke kilang Phyto,Italy ,Londonlah dll…11 hari fuh lama tu)…fuyooo bestnya begitu cepat ganjaran diperolehi untuk yg berusaha keras…seronok tgk hasil kerja keras mereka mendatangkan hasil…kita just follow…x bertindak memang x dapat apa…jom bermula kemam2x utk sihat…lebatkan poket sekaliguslah…x rugi kan!!!

Dah terbang mereka ke sana Dubai dulu...enjoy sumer ya!!!

Dah terbang mereka ke sana Dubai dulu…enjoy sumer ya!!!

sebelum berlepas...out top leader RICHM5 Lan & Leeya serta sifu Shiela pun ade...penasas RICH88

sebelum berlepas…out top leader RICHM5 Lan & Leeya serta sifu Shiela pun ade…penasas RICH88

MD Phyto science Dato Lai n wife Datin Ella pun join trip..wehuu seronoknya!!!

MD Phyto science Dato Lai n wife Datin Ella pun join trip..wehuu seronoknya!!!

kete boh RICHM5 la ni...parking kat WISMA GETAH 25 Mei ada biz talk bg support...mlmnya berangkat ke obersea...oh ohsem!!!

kete boh RICHM5 la ni…parking kat WISMA GETAH 25 Mei ada biz talk bg support…mlmnya berangkat ke obersea…oh ohsem!!!

Info terbaru utk biz NEW IMAGE pula ada produk baru launching pada 10 Mei namanya SHAPE UP…ini sidia gerangannya!!!Result pun very excellent dengan rasa yang sedap…harga masih sama RM150 utk member RM180 for non member…namun konsep kali ini MEAL REPLACEMENT ya..lanjut mau dapatkan produk juga rundingcara boleh personal call or chatting di fb!!!

ada 2 perisa...berries & coklat..yg penting ini HALAL diiktiraf coklatnya!!!Jom ode..ohsem juga result tau..rase semsetinya sedap dari SD2!!!

ada 2 perisa…berries & coklat..yg penting ini HALAL diiktiraf coklatnya!!!Jom ode…lagi satu ohsem produk dr NEW IMAGE yg bkl malatoppss…rase semestinya sedap dari SD2!!!

Jenuh kali ini nak masukkan entry… tudia…hehe..maaf sebab keadaan sangat tak mengizinkan nak belek komen2x juga udpdate entry di sini so alternative boleh ikuti segala info terkini di my instagram (Arisahakusai_Husain) & juga laman facebook( Arisahakusai Husain).

p/s: Yang berminat dengan biz takoyaki ka,biz kaaching ka,biz susu diet SHAPE UP ka…boleh hubungi me 013.640 6625.Setakat ini di laman fb dapat mengaktifkan diri sepenuhnya mempromosi ,mengupdate sebarang tawaran biz,testimonial dll.Laman Mukabuku juga Insta memudahkan saya sharing2x dgn pantas beberapa biz menarik utk anda or ikuti sebarang update berkaitan biz so jumpa di sana yaaaaaaa…sila add jangan malu2x mmmeowww3x!!!Selain bertugas jadi supir utk anak2x sekolah,masa diperuntukkan utk jaga  dgn network,membalas mesej2x di wassap juga melayani new cutomer di chatting fb adalah rutin harian selain tugas mengepos produk juga selit2x menerima tempahan panas2x takoyaki ada lagi selit2x join biz talk mahupun now hujung minggu ada berjinak2 dgn CAR BOOT SALES pula dalam usaha promo biz offline…eh eh ada lagi…ada lagi…perminataan kelas memasak Takoyaki pun ade so mulai dibuka tapi masih terhad siapa cepat dia didahulukan ye(tawaran cuti skolah ni memang boleh on je dgn harga teristimewa..jom set masa)…alahai so masa memang mencemburui daku!!!

Oklah cukup di sini saja.

Sekian,jumpa lagi dilain entry!!!

~ by sirasain on May 27, 2014.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: