Soal Jawab Produk Double Stemcell

Assalamualaikum…
Berita baik buat anda yang tertanya2x fenomena produk ini di laman mukabuku…apa lagi kalau bukan produk DOUBLE STEMCELL…yang ada kemusykilan kenapa produk ini menjadi sebutan ramai mereka di luar sana yang berpuas hati…dan juga semakin mendapat dihati kami selaku pengguna juga usahawan BIZ PHYTO SCIENCE…nah saya bawakan jawapannya…jom baca hingga habis ok!!!

Q & A

Q & A Mengenai Produk Double STemcell

1. Dari mana asal produk Double Stemcell ini?
Jawapan: Double Stemcell ini adalah produk hasil dr teknologi Swiss dan dikilangkan oleh sebuah syarikat di Malaysia…ditubuhkan pada September 2012- Phyto Science Sdn Bhd ( 1013730P ), Beralamat di Block B, 5-1-4, Megan Salak Park, Jalan 1/125E, Desa Petaling, 57100 Kuala Lumpur.

2. Double Stemcell tu produk apa ya?
Jawapan: Double Stemcell adalah jus berbentuk serbuk untuk merawat kesihatan sekaligus mencantikkan & menggebukan kulit. Sesuai untk lelaki juga wanita tanpa sempadan umur.All in one, concealer, moisturiser, sunblock, anti-aging dan selain itu ia juga adalah jus kesihatan yang sangat baik untuk merawat penyakit spt kanser, kencing manis, darah tinggi, hati berlemak, batu karang, sendi,buasir,usaha ikhtiar hamil,upkan energy dan lain lain lagi.

3. Adakah Double Stemcell ini Halal?
Jawapan: Kandungan Double Stemcell ini tidak mengandungi bahan yang meragukan. Ianya bebas dari steroid, logam2 berat serta unsur haiwan. Walaupun begitu Double Stemcell tetap mempunyai logo HALAL Malaysia JAKIM.

4. Adakah Double Stemcell ini Selamat Untuk Digunakan?
Jawapan: Selamat dan tiada kesan sampingan kerana ia telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan juga SIRIM. Selain itu ia juga turut melindungi pengguna dengan skin insuran bernilai lebih RM3 juta dimana ia menunjukkan keyakinan syarikat pada kualiti produk mereka.

5. Kulit saya banyak jeragat, sesuai ke?
Jawapan: Ya sangat sesuai untuk menghilangkan jeragat jika diamalkan dengan tetap dan konsistan.

6. Macamana cara Penggunaan Double Stemcell ini?
Jawapan: Untuk menggunakannya, letakkan serbuk jus ini dibawah lidah dan dikemam lebih kurang 10-20 saat untuk kesan lebih pantas terus ke salur darah anda. Sebaiknya 1 paket pagi & 1 paket malam, jika tidak memadai 1 paket sehari sahaja.

7. Kalau guna produk ini, boleh ke saya nak guna bercampur-campur dengan Produk lain?
Jawapan: Boleh. Jus ini bukan ubat, ia adalah suplemen yang berkhasiat untuk tubuh badan.

8. Kalau kulit kering atau berminyak boleh ke guna?
Jawapan: Boleh, jika diamalkan. Kulit anda akan lembap dan mengurangkan minyak dimuka.

9. Bagus ke untuk rambut gugur?
Jawapan: sangat bagus kerana ia menguatkan lagi melekul2 rambut selain mengurangkan minyak pada akar rambut yg menjadi punca keguguran rambut.

10. Betul ke ia boleh memutihkan kulit seluruh badan?
Jawapan: Betul, jika diamalkan…kulit anda akan jadi putih dan sekata diseluruh badan dan kesannya sangat memuaskan.

11. Apa kesan sampingan jika berhenti guna produk ni??
Jawapan: Tiada.

12. Apa Kelebihan Double Stemcell ini selain untuk kecantikan?
Jawapan: Membaiki sel2x dalam tubuh membuatkan badan kita menjadi lebih bertenaga dan sihat. Selain itu ia berupaya menambahkan ghairah seks yang semakin berkurangan disebabkan faktor umur. Double stemcell juga berupaya menegangkan kembali payu dara dan kulit yang kendur serta merapatkan dan menyegarkan kembali vagina yang longgar serta kendur.

13. Perlu ke saya guna sun blok walaupun saya mengambil produk ini?
Jawapan: Stem Cell yang ambil daripada anggur Gamay Teinturier Freaux. Gamay ialah sejenis anggur dari daerah Burgundy, Perancis yg mengandungi kandungan anti oksidan yang sangat berkesan dan merupakan penyingkir radikal bebas untuk perlindungan UV, namun begitu ia adalah digakakkan memakai sunblock untuk mengurangkan risiko ultra UV dr matahari.

14. Berapa kotak saya perlukan dalam sebulan?
Jawapan: 2 kotak untuk kegunaan 28 hari sudah memadai untuk keperluan anda jika anda sihat tanpa penyakit kronik.

15. Dimana dan berapa lama proses penghantaran produk?
Jawapan: Produk hanya boleh didapati dari pengedar yg sah sahaja dan penghantaran adalah dalam lingkungan masa 2 – 3 hari bekerja by GDEX @ CITY LINK.

16. Mahalnya harga bukan ahli!!! So, bagaimana untuk mendapatkan HARGA AHLI pada kali pertama pembelian dan apa kelebihannya?
Jawapan: Anda harus mendaftar keahlian dengan stokis berdaftar kami.Setelah bayaran dibuat SMS Nama, Alamat, No IC,Emel,Akaun Bank dengan minimum pembelian sebanyak 2 kotak DS untuk pakej Silver/Rm270, 12 kotak DS untuk pakej GOLD/RM1620 dan 40 kotak DS untuk pakej MOBILE/RM5400 kepada Mobile stokis berdekatan kerana pendaftaran hanya dibuat secara online oleh ahli bertaraf Mobile sahaja. Anda layak untuk menikmati harga ahli, selain bonus penajaan ahli baru dari RM100-RM2000 seorang bergantung kpd pakej yang dipilih, bonus pasangan dan lain-lain insentif lagi.

17. Dimana saya boleh mendapatkan produk ini?
Jawapan: Anda tidak perlu mencari dikedai2 kerana kami sendiri akan menghantarnya dipintu rumah anda.

18. Benarkah dengan hanya menjadi ahli boleh mendapat income lumayan???
Jawapan : Ya dengan pakej basic SILVER bagi nilai pembelian RM270(Anda dapat 2 kotak DS FREE keahlian),jika berminat dapatkan set semburan luar iaitu Triple Stemcell cuma bayar Rm350(2DS + 1 TS) anda diberi website percuma untuk menjana income anda melalui sistem E-Wallet.
Bayaran bonus dalam nilai USD…anda boleh cashkan dengan MOBILE2x dari team anda.
HANYA membuat belian maintainance bulanan 1 kotak DS dengan harga Rm153/USD45 anda layak mendapat bonus tajaan RM100/USD30 setiap tajaan anda yang join direct ke akaun dll bonus menanti.Anda hanya guna & sharing kebaikan produk kepada kawan2x anda di luar sana untuk mendapat income tanpa perlu menyimpan stok…usaha tanpa jemu sekarang sementara market masih fresh…pasti anda dapat pulangan berbaloi kemudian hari.

19. Kalau saya nak guna produk SAHAJA…boleh tak???
Jawapan :Boleh tiada masalah…anda cuma join ahli untuk dapatkan penjimatan tanpa perlu maintain bulanan…jadi tidak perlu buka mulut bercerita kebaikan produk sebab nanti TERPAKSA KAYA…senang saja kan.

20. Insentif2x lain ada tak???
Jawapan : Ada khasnya utk pakej MOBILE jika redemption point anda mencecah 10 000 point…automatik layak mendapat tabung kereta idaman hati anda…so anda nampaknya TERPAKSA memilih kereta idaman anda.Dari group kami sudah 2 orang mendapat BMW X6 dalam tempoh tak sampai 6 bulan berbisnes.Akan datang bakal disediakan tabung untuk rumah dll…syok bukan selain hari2x USD dah masuk kita rajin menaja ahli,kini terpaksa pilih kereta pula.

p/s:Untuk detail hanya hubungi saya HASIRARICHM5…MOBILE STOKIST SEMENYIH untuk urusan pembelian pakej ahli sekaligus pendaftaran anda seluruh Malaysia!!!

Rakan pengguna & rakaniaga diperlukan seluruh Malaysia…SMART ONLINE BIZ…SEMUA DIHUJUNG JARI!!!
Jom usaha untuk sihattt,cantikkk & poket lebattt!!!
>>>Fb: Arisahakusai Husain
>>>Call/sms/whatsapp: 013-640 6625
>>>Call/sms : 017-362 0868

~ by sirasain on November 12, 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: