Disebalik Event AWARD TEAM RICHM5 PHYTO SCIENCE

Assalamualaikum…

Alhamdulillah selesai sudah majlisnya pada 9 November di Ukhuwah Convention Centre di Jalan Medan Tuanku 1,KL yang menemukan kami dibawah bimbingan leader Razlan & isterinya….waalu sudah selesai majlis tapi auranya kami bawa pulang…masih ada untuk kami sebagai pengguna juga usahawan BIZ PHYTO SCIENCE menaruh impian….untuk target & capai impian masing2x ye…tahniah kepada yang diraikan & good luck semua ya…yakin boleh…aku harus kaya…kita semua bisa KAYA(lagu peberet sifu Lan ni…jom serlahkan aura gitu)…tapi AWAS…JANGAN JADI HAMBA WANG…BIAR WANG BEKERJA UNTUK KITA YA!!!

Jom lihat kemeriahan majlis ini yg dihadiri MD…Mr. Lai Teck Ping dan diterajui oleh leader TEAM RICHM5…muda lagi tapi sudah hebat memimpin…Razlan Shah & isterinya Leeya seorang suri rumah yang ada 2 anak masih kecil lagi…mereka boleh…kita juga boleh berjaya jika kita jangan banyak beralasan.

perjumpaan julung kalinya khas utk team RICHM5 dari seluruh Malaysia bergabung aura bertukar2 ilmu bisnes...hebat memang hebat!!!

perjumpaan julung kalinya khas utk team RICHM5 dari seluruh Malaysia bergabung aura bertukar2 ilmu bisnes…hebat memang hebat!!!

Ayat COPY PASTE dari my facebook…cam rajin je…cam rajin je…aah sangat rajin!!!

“Alhamdulillah selesai event AWARD FOR ACHIEVER 5-6 FIGURES INCOME,MOBILE STOKIST khas & julung kalinya team RICHM5 BIZ PHYTO SCIENCE bertemu, bergabung aura di UKHUWAH CONVENTION CENTRE,KL…sgt happening…tahniah buat yg diraikan juga buat semua AJK yg bertungkus lumus…kita amik ilmu yg baik juga aura yg positif & bergerak as teamwork…see u on top…target jgn tak target!!!Anda yg berminat jom mulakan langkah hari ini utk kejayaan kemudian hari bersama BIZ PHYTO SCIENCE ♥♥♥TEAM RICHM5 KETAT2X!!!”

dari kiri Sudirman penerima second top income,MD Phyto Science Mr.Lai,Leader team RICHM5 Razlan & wifenya Leeya

dari kiri Sudirman penerima second top income,MD Phyto Science Mr.Lai,Leader team RICHM5 Razlan & wifenya Leeya

Mock kunci kereta BMWX6...milik siapakah kereta ini???Mestilah sudir...

Mock kunci kereta BMWX6…milik siapakah kereta ini???Mestilah sudir…

orang yg bertanggungjawab heret ai ke lembah kekayaan...tq Alin sharing great biz

orang yg bertanggungjawab heret ai ke lembah kekayaan…tq Alin sharing great biz

amik berkat sifu Alin...am the next achiever....aminnnn

amik berkat sifu Alin…am the next achiever….aminnnn

ahli farmasi pun dah join so anda di luar sana...ayuh sign kontrak jadi retis Phyto Science...hehe

ahli farmasi pun dah join so anda di luar sana…ayuh sign kontrak jadi retis Phyto Science…hehe

me with Dany MOBILE STOKIST PENANG

me with Dany MOBILE STOKIST PENANG

MOBILE STOKIST BATU PAHAT,GEORGE TOWN & BUKIT MERTAJAM bergabung aura gitu

MOBILE STOKIST BATU PAHAT,GEORGE TOWN & BUKIT MERTAJAM bergabung aura gitu

Leeya seorang suri rumah...orang byk ilmu biz dgn hubbynya Razlan org kuat TEAM RICHM5...achiever top income Rm226K plus!!!

Leeya seorang suri rumah…orang byk ilmu biz dgn hubbynya Razlan org kuat TEAM RICHM5…achiever top income Rm226K plus!!!

yang diraikan 2 org penerima BMW X6,2 org 6 figures income dan lebih 35 penerima 5 figures income...

yang diraikan 2 org penerima BMW X6,2 org 6 figures income dan lebih 35 penerima 5 fiigures income…

last but not least...my sijil...MOBILE STOKIST...utk org Semenyih & sekitarnya ye...jom jika berminat..kita bina networking!!!

last but not least…my sijil…MOBILE STOKIST…utk org Semenyih & sekitarnya ye…jom jika berminat..kita bina network!!!

BERMINAT MELIHAT & MERASAI SENDIRI KEHEBATAN BIZ INI???Saya bersama team RICHM5 bergabung aura bersedia membimbing anda…let’s grow together as teamwork!!!

HOTLINE: 017-362 0868 & 013-640 6625
FB : Arisahakusai Husain
:::MOBILE STOKIST SEMENYIH:::
***UTK PAKEJ MOBILE/RM5400(WM) & RM5660(EM) automatik dilantik mewakili company mendaftarkan ahli baru seluruh Malaysia dgn modal terendah pakej SILVER RM270(WM)& RM285(EM)***

~ by sirasain on November 11, 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: