Event TEAM RICHM5 buat julung kalinya!!!!

Event julung kali menemukan TEAM RICHM5

Event julung kali menemukan TEAM RICHM5

As salam…
Sharing biz of course biz PHYTO SCIENCE sebab sangat teruja dengan produk yang semakin dikenali raami kerana kepantasan juga keberkesanannya.

Ditambah lagi plan biz yang sangat menarik hati ramai pengkaji perniagaan lain terutama dari kategori sama biz network marketing…sapa orang MLM akan tau kelebihan biz ini macam mmana bagusnya…that’s why tak rugi anda join buat yg ini pula…macam saya masih pengedar aktif susu alpha lipid lifeline,alpha lipid sd2 tapi tak tertahan hati bila kaji plan biznya…tanpa ragu2 join…

Ok berbalik kepada tajuk…event ini julung kali kami adakan untuk merapatkan ukhuwah sesama ahli group juga untuk penyampaian sijil kepada MOBILE juga mock cheque kepada yang dah capai 5-6 figures income.

Setakat hari ini dari TEAM RICHM5…3 orang sudah capai 6 figures dalam tempoh yang begitu singkat…berpuluh-puluh sudah capai 5 figures income…konsep biz ni anda rajin anda buat anda dapat….jadi tak kira upline,downline…kita sama saja kerana bonus dibayar harian bergantung tajaan anda…itu jika nak yg harian…yang malam ada lagi bonus pairing pada malam sama jika cukup pairing…hanya dengan mencari kawan2 yg minat buat biz dengan jadi pengguna dengna modal terendah RM270 pun boleh jana income…so tak susah mana pun kan???Kalau orang lain boleh…harus yakin kita pun boleh!!!

HANYA dengan kita jadi pengguna,,guna testimonial sendiri…kita sharelah apa kita rasa mula2 dulu…lihat pula perubahan positif kawan2 terdekat kita…carigali testimonial ahli2 yang join…dari situlah produk ini meniti di bibir2x mereka yang telah sembuh dengan usaha ikhtiar produk.

BERMINAT MELIHAT SENDIRI KEHEBATAN BIZ INI???Roger2x my talian utk perjumpaan di event nanti…FEEL FREE & OPEN utk my propek…saya sedia membimbing anda…let’s grow together as teamwork!!!

HOTLINE: 017-362 0868 & 013-640 6625
FB : Arisahakusai Husain
:::MOBILE STOKIST SEMENYIH:::
***UTK PAKEJ MOBILE/RM5400(WM) & RM5660(EM) automatik dilantik mewakili company mendaftarkan ahli baru seluruh Malaysia dgn modal terendah pakej SILVER RM270(WM)& RM285(EM)***

~ by sirasain on October 31, 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: