Road Tour Team RICHM5

Assalamualaikum…

Semalam Ahad 20 Oktober 2013 jam 2-5 petang sesi biz preview BIZ PHYTO SCIENCE…berlangsung di Perpustakan Tun Raja Uda, Shah Alam. Terbuka untuk team RICHM5 khasnya dengan prospek yang dibawa….muatan bilik Seminar 2…Alhamdulillah full gitu…dan kami semakin rancak bikin siri road tour untuk mengenalkan kepada anda di luar sana kehebatan bisnes ini…pada yang belum tahu & ingin tahu jom datang mendengar,melihat berkenaan produk juga plan bisnes.

SHIELAWATI N BMW

Ini leader Shielawati yang membimbing & lahirnya leader dari TEAM RICHM5…adik Razlan dari Ipoh, Perak. Beliau dah mendapat 10 K USD dalam redemption point untuk tabung kereta sekaligus layaklah memiliki kereta idamannya.

Seronok tentang biz ni bila kita ada group support yang kuat…alhamdulillah tak salah memilih…sebab biz networking kita perlukan leader2x untuk menunjuk ajar tentang perjalanan bisnes untuk permulaan biasanya kita lebih perlukan coaching berterusan sebelum membina keyakinan diri untuk coaching newbie pula.

Semalam leader TEAM RICHM5…Razlan(income 4 bulan sudah RM200K) bersama familinya..wife Leeya & bersama 2 anak kecil bertolak dari Kuantan Pahang menuju ke Shah Alam(see JANGAN sesekali jadikan anak kecil sebagai halangan untuk berjaya)…pada sebelah pagi pula berlangsung BP di kota Kinabalu diketuai leader Sudirman yang dah mencapai income RM90 K sebulan.

sudir,razlan,mr LAI

Saya juga tak sabar melangkah lebih progregsif…nak sedut tips juga aura2 positif dari leader…ramai yang dah capai 5 figures income dari kalangan adik2…wah salute uolls semua…siapa rajin memang layak dalam apapun biz tapi ini saya dalam biz PHYTO SCIENCE lebih mudah untuk anda target juga memiliki impian lebih cepat…kesihatan terjaga,lebih cantik kulit dirawat…wang pula lebatttt…ada yang tak dijangka dah dapat kereta idaman…dapat melancung senang2x sambil coaching…bahkan tabung rumah juga disediakan untuk akan datang.

Me  & Leeya Razlan

Me & Leeya Razlan

<

Sorang lagi contoh adik yang baru berkahwin…mendapat income 5 figures dalam seminggu sahaja…terharu pula mendengar kisahnya…last2 dapat surprised dari mentornya jauh di Sabah…semua kami tangkap syahdu pula.

1381629_744194322264298_1733636441_n

Lain2 sekitar BP yang diadakan pada minggu lepas…di Kuantan,Kota kinabalu juga Shah Alam….juga anda di Ipoh Perak…berpeluang berjumpa dengan leader Razlan yang adakan perjumpaan mingguan.

KAUNTAN.19

1377455_744162115600852_659407464_n

20 OCT..KK

Jangan risau support team sangat kuat untuk anda yang takut2 nak join nak buat biz ni boleh mulakan dengan modal serendah RM270(WM) & RM285(EM)dengan jadi pengguna pun kita bakal meraih income lumayan tapi yang paling best bila memilih PAKEJ MOBILe RM5400(WM) & RM5660(EM) sebabnya kerja seminit dua dapat extra upah key in data ahli juga income tanpa had HANYA TERHAD untuk MOBILE STOKIST SAHAJA.

Group kami ada tukang amik ode flyers,biz kad,iklan di Mingguan Wanita juga ada & yang last kita orang nak tempah baju group pulak…best2…road tour yang akan semakin meriah semestinya dari group terhebat…big event 9 November pula untuk penganugerahan sijil kepada semua MOBILE yang hadir juga MOCK Cheque utk 5-6 figures income…ada group Wassap,secret group fb TEAM RICHM5…hohoho…macam2x ada sebab itu ai LUV TEAM RICHM5…LUV BIZ PHYTO SCIENCE!!!

This is mai card...lebih mengganas n praktik jumpa prospek lah pasni!!!

This is mai card…lebih mengganas n praktik jumpa prospek lah pasni!!!

Berminat untuk tau lebih lanjut sebagai pengguna atau ingin menjadi sebahagian TEAM RICHM5???
SMS/WHATSAPP 013-640 6625 or SMS/CALL 017-362 0868 untuk repsond yang lebih cepat!!!

CEPAT REBUT PELUANG INI !!! DAN JADILAH ANTARA YANG TERAWAL MENJANA INCOME BERSAMA KAMI!!!

INGAT : HANYA DENGAN 1 PRODUK, PELBAGAI MASALAH DAPAT DIATASI & PASARAN UNTUK DOUBLE STEM CELL MASIH LUAS. JADI REBUTLAH PELUANG INI DAN JOM UBAH KEHIDUPAN BIASA MENJADI LUARRRR BIASAAAAAAA !!!!

Best regards:
MOBILE STOKIST SEMENYIH
HASIRARICHM5(ID:313904)
SMS/WASSAP :013-640 6625
CALL/SMS :017-362 0868
FB :ARISAHAKUSAI HUSAIN

~ by sirasain on October 21, 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: