Pertemuan selepas 24 tahun

As salam di petang Khamis…

Sebelum terlupa baik ambo buh siap2 pertemuan syahdu dgn rakan sekolah rendah…bayangkanlah dari form 3…kini berukhuwah semula masing2x dah bersuami sama orang Kedah noooo….dan dah beranak pinak…ambo 4 …demo 3…hehe…tahun depan kami sama2x naik pangkat 40 series…ooopsss sungguh matang dah usia tu.

988735_10151467874218239_1411728811_n

Kami ex Sekolah Kebangsaan Bukit Marak(SKBM),Bachok,Kelate & Sekolah Menengah Puteri Saadong(SMPS)…hingga form 3 ku bersekolah dikg ku yg terchintaaa pastu rezeki menimba ilmu di PC pulop…pastu ‘keluar negeri’ gitu…hehe jauh terrr…Matrikulasi Kulim 2 tahun…kemudian sambung Degree kat UPM 4 tahun.Mencurah ilmu di Langkawi…bertemu jodoh di UPM,bermastautin di beberapa tempat di sekitar Kajang & Bangi selepas berkeluarga pun masih tidak berjumpa…apatah lagi balik kg Bukit Marak pun sementa2x jah.

Since abis SRP tu terus tok jupo saing2x(hile ghaib jadinyo belako)…nok jadi cerita penyebabnya…tup2x kami bertemu kembali kat laman mukabuku(nipun sorang lagi yg baru dapat jejak kasih dari Klang tak dapat datang berziarah)…kita hanya merancang tuhan yg tentukan pertemuan…bagus jugok ada En.Mukabuku nih…kito amik hok molek2…utk cari saing2x lama…saing2x baru…kawan2x biz…memang molek amik hok positif gitu.

Kena buh siap2x sebelum ambo terlufer…terima kasih sahabatku…copy paste pun dari fesbuk..huhu..rajin ler terrr.

Pertemuan semula selepas form 3 kami terpisah…sungguh syahdu…terima kasih sahabat skoloh rendahku biz woman yg bekerjaya dan penampilan muslimah sejati lagi tu…ai salute u…Suriani Sibredhaenterprise(tolong promo biz sekali deh) sudi… berziarah di hari raya pertama dlm keaadan kurang sihat…x SKBM jgn jeles ye…jom kita gather2x di lain waktu pulop…Pn.Wan Haniza Wan Hamat…jgn mare aarrr…Pn Sue dah sapa rumah ambo..demo bilo pulop terrr…baru dpt upload foto utk tayangan khas..tq en.mukabuku..ambo amik hok molek2x dah”

p/s;In sha allah lepas ni kita tidak terputus hubungan lagi…Rawang dgn Semenyih pun tak jauh mana…no talian hayat ado…laman mukabuku pun molek nok tanyo kabar kalau terasa rindu2an gitu…terima kasih Allah yang mengaturkan atas pertemuan ini kembali di Aidiladha 2013 untuk dikenang2xkan.

~ by sirasain on October 17, 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: