Testimonial Double Stemcell

As salam…
Bagi yang pentingkan kesihatan dalaman juga sekaligus merangkap untuk menjaga kecantikan kulit anda dari dalam khasnya…nah ini dia saya bawakan produk DOUBLE STEMCELL hasil teknologi dari Switzerland.

Mari kita melihat beberapa testimonial berkaitan DS…tak kenal maka x cinta…ramai dari kami telah jatuh cinta dengna produk DS termasuk dutanya Datin Paduka Umi Aida serta kakaknya juga….jum2x tgk…sebelum tu ai nak citer testimoni ailah dulu pembuka kata…jangan marah..ikhlas sebab saya suka cuba sebelum yakin untuk menjual.

Saya sendiri sedang merasai testimonial pada minggu ke-3…ambil 1 sachet aje pun sehari dgn kos lebih kurang Rm10-11 persachet(harga ahli tau,jom join baru lebih jimat)….alhamdulillah kulit muka semakin baik dirawat…sejak2 ini ntah mengapa hormon spt tidak balance..eei nak masuk usia MIDI dah tahun depan…tak real ai so kena amalakn apa yg patut…jerawat sana sini naik,makin bermaharajalela gitu…yang paling teruk bawah dagu… tapiiiiiii sejak amalkan minggu ke-3 jerawat semakin hilang kerakusannya hohoho…tidak agresif menunjukkan diri….alhadulillah itu yg kita mau…produk power…hasil teknologi Swiss gitu…mudah2an semakin baik dan semakin ramai mempercayai & memperkatakan kebaikan produk ini…nah lihat testimoni mereka yg lain pula…

HANYA cuma amalkan 2 pack saja tu...

HANYA cuma amalkan 2 pack saja tu…

Oppps  HANYA 2 sachets...

Oppps HANYA 2 sachets…harus sambung ya!!!

1235965_10200449034902806_260861149_n

see...semakin berseri & cantikkan?

see…semakin berseri & cantikkan?

amal sebulan jeragat dah hilang tu!!!

amal sebulan jeragat dah hilang tu!!!

seminggu guna kulit muka rasa tegang gitu...

seminggu guna kulit muka rasa tegang gitu…

kakak duta produk pun takmo lepaskan peluang jadi pengguna DS..jom2x!!!

kakak duta produk pun takmo lepaskan peluang jadi pengguna DS..jom2x!!!

tak jadi muka sebijik cam umi...cukuplah kulit makin cantik cam umi..hehe

tak jadi muka sebijik cam umi…cukuplah kulit makin cantik cam umi..hehe

Jadi apa ditunggu jika anda mempunyai masalah mencari produk yg boleh realisasikan & selesaikan masalah kulit muka anda terutamanya…bahkan ia adalah food suplemen yg menyelesaikan masalah kesihatan kita juga. Bertindak mendaftar ahli untuk lebih penjimatan…HANYA dengan bayaran RM270(Wm) & RM285(EM),dapat FREE KEAHLIAN & FREE DELIVERY BY GDEX…anda mendapat 2 kotak DS mengandungi 14 sachets sekotak…so lebih kurang kegunaan sebulan. Selepas itu anda layak membeli dgn harga ahli lebih kurang RM153…free delivery.

Bagi yang berminat mencari side income bilamana anda ahli automatik anda miliki web untuk uruskan perniagaan & lebarkan rangkaian anda…dari sharing2 kita boleh menjana income…usaha,rajin,fokus n komited pasti berjaya.Upgradekan ilmu yang kita tak tahu….banyak yang boleh kita belajar asalkan mahu bertanya…tekad & nekad untuk berubah…untuk ubah income biasa2x kepada luarbiasa…in sha Allah anda buat anda dapat.

p/s:Jadi jangan segan2 yg ingin bertanya…call/sms 017-362 0868…harap maklum gunakan no ini sahaja…no 013-640 6625 kembali bermasalah “mother boardnya”sejak semalam(tidak boleh on lagi)…mujur la semangat tak down ada back up cuma tak boleh akses internet dgn lebih mudah & cepat,lappy pun sangkut2.. apa hal la en.CELCOM nih,asyik meragam…yg penting kita jangan mudah menyerah & selalu positif…dah lama wat biz in sha allah kita lebih kental semangat walau byk dugaan mendatang mengingatkan diri untuk cheklist/muhasabah diri sepatutnya la kan itu lebih baik dari mengeluh kesah.Pilihan lain anda boleh add friend di mukabuku saya Fb:Arisahakusai Husain…nama glemer skit…separuh amik kenangan nama jepun gitu…jangan marah ye…saya rindukan & kagum semangat kerja orang Jepun.

~ by sirasain on October 6, 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: