Cerita & pengajaran

As salam..

Hari ini selesai masalah juga urusan tertangguh seminggu….semalam customer yang tak dapat dikesan menelepon…sangat berterima kasih kerana memudahkan urusan saya…hari ini pengeposan segera telah dilakukan…moga produk alsd2 selamat sampai ke Seberang Jaya.

Juga setelah smeinggu lamanya hp mengalami masalah..setelah dirujuk pakar di Mines dgn bayaran “rawatan rm450 asalnya dapat diskaun turun ke rm400…motherboard yg ditukar…settle urusan…so dengan ini dimaklumkan urusan talian 013-640 6625 dibuka semula..mulai hari ini anda boleh call/sms/wassap.

Cuma yang sedih data no hp ahli2,rakan biz,semua customer telah hilang begitu juga foto2 yg disimpan juga akaun baru facebook,instragram,wassap perlu diupload tak dapat dikembalikan!!!

Jadi dengan mengambil iktibar segala yg terjadi…saya mengambil langkah lebih selamat…anda boleh memilih 2 talian yg akan saya paparkan di bawah utk sebarang urusan pembelian atau pertanyaan tentang produk.

P/S:READY STOK ALPHA LIPID SD2 DENGAN SET CARB-BAL JUGA KETO STICK,ALPHA LIPID LIFELINE,K29,FIBREMAX,OMEGA COQ10,SURE WHITE ,C-GLOW FACTOR,DOUBLE STEMCELL BOLEH DIDAPATI DARI SAYA DEALER AKTIF DARI SEMENYIH!!!!

>>>017-362 0868(call/sms)
>>>013-640 6625(call/sms/wassap)

Advertisements

~ by sirasain on October 3, 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: