Video Biz Double Stemcell.Triple Stemcell.PHYTO SCIENCE

Assalamualaikum…

Sharing is caring…
Mesti lagi2x entry pasal biz Double Stemcell…tengah semangat buat…tak tertahan sebab ai otak bisnes…so sudah tukar dari pakej SILVER/Rm270 ke MOBILE/RM5400(alhamdulillah ada pihak penaja yang percaya kekuatan biz ini).In sha tidak akan kuhampakan kekanda ia yg satu2nya orang kuat…lelaki terhebat yg sentiasa ada dibelakang ai waktu susah terutama supaya tidak tersungkur terus dalam perjalanan mendaki2 tangga kejayaan juga rentak biz yg ada pasang surutnya…hati mau cekal juga tabah.

Actually sangat yakin juga positif nak join terus MOBILE tapi duit modal sangkut…terpaksa menahan diri sedangkan tengok peluang sangat besar bila ambil pakej terbesar lagi banyak kelebihannya… sebab bila rujuk berdasarkan plan biz ini mesti kita lock cepat2 nama dengan join dulu jadi yang teratas lebih untung…kelebihan dapat bonus pairing.Produk pun dah cuba masuk 2 minggu…ai sangat suka lihat kulit bermasalah yang semakin dirawat elok…walau tidak secantik dutanya Datin Paduka Umi Aida…cukup puas hati kalau cik abe senang hati kulit muka isterinya makin berseri2…hehe..utk sapa lagi kan nak cantik???Wow sangat suka produk tip top untuk atasi merawat kulit muka berjerawat & bermasalah bahkan juga boleh merawat pelbagai penyakit…ramai telah mengiyakannya…yuhu ceria…seronok dapat jadi testernya…result positif gitu…wait n see selepas 1 bulan.

Dengan memilih pakej MOBILE…bermakna kita jadi stokist utk produk…kelebihan untuk pakej ini…jadi STOKIST…jadi leader di TEAM RICHM5…income unlimited,keluarkan duit juga tiada limit…jadi tukang daftar ahli iaitu kita secara automatik dilantik bekerja utk company(yg penting dapat upah key in seminit dua bayangkan income lebih masyukkk selain bayaran USD tiap2 hari dapat kalau rajin juga aktif mencari ahli merangkap pengguna…bayaran upah key in data utk SILVER/RM12.50,GOLD/RM75,MOBILE/RM250.

Inilah fenomena dunia kesihatan…dunia kecantikan…ini masanya juga utk kita menjaga kesihatan diri juga petua awet muda gitu…teknologi dari Switzerland…dari pengguna anda dapat menjana income…fenomena biz network marketing yg tengah hangat diperkatakan yg sukar saya lepaskan peluang…selidik jangan bertangguh…jom sahut cabaran tukar pendapatan dari biasa ke luarbiasa…fighter for 5-6 figures income(ramai mampu buat)…berminat..call/sms/whatsapp 013-640 6625!!! Juga tak sabar nak tgk result,kulit dah terasa lain macam….yoshhhhh wait n see!!!!
Sudah tentu ai paling suke tgk muka ai sekarang berbanding kesannya mencuba beberapa produk kecantikan sebelum ini.

Dah sharing kat mukabuku sejak join 9/9/2013(ppilih tarikh cantik you)…tq n ai lap u cik abeku…yang sama2x ganding bahu…hulur lengan…bagi tangan…haha utk menyokong majukan biz ni…Alhamdulilah juga minggu ini my neighbour yang paling rapat yang selalu bersusah payah denganku sudah join…in sha allah Kas…kita sharing2x n grow together…hajat dihati moga Allah makbulkan biar sampai ke Kota Singa bisnes ini(network dah ada seronok sgt..kita cuba ya)…juga moga one day income kami bakal mencecah paling tidak 5 figures income monthly…sangat positif sebab ramai dah dapat juga boleh wat dalam sehari…alhamdulilah respon dari kawan2 sangat positif cuma nak tunggu sapa yang nak join dulu jadi yang teratas…siapa cepat dia yang paling bijak & untung!!!

P/S;Jom yang berminat cari pendapatan…ini kalilah….rakan biz dikehendaki dengan modal paling rendah RM270(WM) & RM285(EM)…peluang sangat besar kerana masih baru setahun di Malaysia…company PHYTO SCIENCE SDN.BHD baru ditubuhkan 12 September 2012 dengan keuntungan lebih RM6 juta dah sangat membanggakan utk company baru….kita terokai biz ini sama2…in sha allah lebihkan kerja promosi biz… pasti lebih ganjaran lebih yang masyukkkk!!!

Mai Mukabuku:Arisahakusai Husain
Mai Emel:sirasain_homebiz@yahoo.com
Mai Fb Fanpage: Sira Sain Beauty & Wellness
Mai Talian Yang Hot : 017-362 0868

~ by sirasain on September 28, 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: