Bisnes kachingggggg

Salam biz…

Hari ini tarikh yang cantik sangat…teringat masa nak kawin 14 tahun dulu nak pilih tarikh ini konon2x nak ambil 9/9/1999 tapi oleh kerana beberapa sebab jadi 7 September 2009…eh melalut ke situ pulak…lupakan kisah aniversary yang telah berlalu…yang penting hari akan datang yang perlu ditempohi bersama.

Janji benda penting jangan bertangguh hari yang cantik ini untuk join bisnes terbaruku MLM juga yang tengah hangat produk DOUBLESTEMCELL dari company PHYTO SCIENCE…so petang ni selamat my upline iaitu Leen saudara sesusu juga tolong mendaftarkan sebab dia dah upgrade pakej MOBILE dapat upah lagi just key in beberap minit duit masyukkk.
Tak lama lepas itu dalam beberapa minit terus dpt sms dr company..dapat segera USERNAME juga PASSWORD…wow hebat ..sangat immpresive…boleh jalan2x lepak2x kat web dah tadi tengok apa yang patut.

billboard
see billboard pun ader…tgk sapa dutanya pulak!!!

Alhamdulillah saya tekad memandangkan dah 2 minggu tertangguh nak join gara2x nak daftar ambil pakej lebih besar tapi modal harapkan pinjaman ejen yang uruskan untuk suami….dari janji sebelum raya hingga habis Syawal tidak ditepati…so nekad bermula pakej terendah iaitu SILVER cuma hanya RM270 sahaja dengan menjadi pengguna sambil sharing bisnes kita boleh menjana income tanpa had…tapi kali ini juga terus nekad pasang kaki untuk suami sebab nak tolong dia sama….biar sama2 rasa poket tebal..kaching2 masyuk nanti…so modal doublekan jadi RM540.

Saya yakin untuk join memandangkan dah hampir 5 tahun bergelumang buat biz online…susah payah dah jadi alah biasa tegal biasa.Sudah dengar,lihat plan bisnesnya sangat & paling mudah…terima kasih Leen yang teringat untuk mengajak akak datang & dengar pasal biz hebat ini….akak lagi bertambah yakin sebab Leen pun dah balik modal & berani juga nekad ambil pakej tertinggi RM5400.

Jadi ada beberapa kesimpulan yang saya selalu ingat dalam apa2 bisnes pun….

Antara kita nak buat or tak mahu…
Antara nak sharing or dah join sorok bisnes pulak…
Antara nak ubah hidup susah dahulu,bina hidup senang kemudian…
Antara takut cuba2 atau tekad buat dengan betul…
Antara mahu jadikan bisnes part time atau sepenuh masa…
Antara mahu tengok orang kaya dulu atau kita dulu jadi kaya & berjaya…
Antara mahu mendapat gaji biasa2x atau luarbiasa…

Jom tengok plan bisnes dll PHYTO SCIENCE untuk pengukuhan;

3 pakej menarik

3 pakej menarik

bonus yang menarik

bonus yang menarik

For last but not least kenapa saya juga sukakan bisnes terbaru ini(rujukan info dari fb my upline juga dulu saudara sesusu New Image, Razlan Shah dipost oleh rakan subline yg dah nampak peluang bisnes ini):

Kenapa saya bersama syarikat Phyto Science Sdn Bhd:
1. Syarikat baru 11 bulan di Malaysia.
2. Produk dari Switzerland yang terbukti berkesan dan telah mendapat banyak pengiktirafan.
3. Marketing plan yang mudah dan saling MEMBANTU diantara rangkaian.
4. Bonus DIBAYAR HARI2 dalam USD.
5. Ramai Rangkaian saya yg sudah mendapat pendapatan 5 angka dalam masa sebulan bersama syarikat.
6. Modal serendah RM270 dan semua mampu memulakannya.
7. Resdung saya hilang selepas mengamalkan Double Stemcell setiap hari, tiada lagi gatal2 hidung di awal pagi.Sakit2 sendi dan bisa tumit setiap kali pijak lantai waktu pagi juga dah hilang sejak saya mengamalkan mkn DS…
8. Saya balik modal HANYA dalam masa 2 Hari Sahaja.
9. Saya nk follow leader saya Razlan Shah yg dh mjana income 5angka dlm ms 2bln shj.

ANDA BERMINAT JOIN KELUARGA BESAR KAMI JANA USD HARI???
RAKANIAGA DIPERLUKAN UTK JARINGAN SATU MALAYSIA MALAHAN OVERSEA PUN BOLEH!!!
JOM PM SY LAJU2x DI FESBUK!!!
Whatsapp/sms/call 013- 640 6625
Emel : sirasain_homebiz@yahoo.com
Fb : Arisahakusai Husain

I ♥♥♥ RICHM5…iphytoscience.com.

p/s:Nanti saya citer detail RICHM5 tu apakah maknanya pada group kami ok!!!

~ by sirasain on September 9, 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: