Himpunan ceritaku

Assalamualaikum…

Maaf agak jarang dapat berblog di sini….banyak blog nak kena jaga so yang ini agak terabai sikit….yang lebih aktif blog susu kesihatan juga blog masakanku…juga lebihkan masa berfesbuk senang nak bgtau perkembangan semasa…kawan2 pun ramai boleh tau citer…kira sekaligus bagitau.

Kita dah pun nak penghujung Syawal…penat balik kg beraya seperti tidak hilang letih sebab berkejar2x malahan balik sekejap di Sg.Petani Kedah juga Bukit Marak, Kelantan…3 hari 2 malam setiap kg…sungguh adil kan…kan…hehe.

Hanya sempat pergi ke beberapa open haus…sumer jemputan  gathering dari belah kekanda…kawan 1 Diploma(x veterinar UPM),kawan satu sekolah rendahlah(x Gombak Setia thn 81),jemputan famili pun ada yg tak pergi,saudara segayong juga tak sempat hadirkan diri disebabkan waktu bertembung.

Balik aje raya mula sibuk promosikan food biz terbaru iaitu Kuah Rojak Spesel resepi dari biras…resepi ini dari kakaknya yg berjualan di Tesco belah sana…jadi balik2x sibuk dok bereksperimen beberapa kali untuk kesesuaian bekas,sukatan,rasa dll…utk hadiahkan bagi kat jiran,kawan opis kekanda juga customer tetap yang selalu memberi sokongan.

Feedback pun sangat bagus hingga orang jauh sudah terliur2x gitu sampai ke Kota Singa….sungguh tak dijangka..semalam org Sungkai call,Johor pun ader nak merasa…in sha Allah one day kita uruskan postage cuma belum dapat bekas yang sesuai lagi.

harga promosi 800gm/RM10

harga promosi 800gm/RM10

Bandingkan harga kami dgn harga pasaran 250gm/RM3.99

Bandingkan harga kami dgn harga pasaran 250gm/RM3.99

In Sha Allah nak komersialkan kononnya….kita go head jangan tangguh2x lagi…kan..kan…biz susu masih jadi pengedar aktif cuma ada pasang surut & yang terbaru terpikat dengan plan biz yang kawan sesusu gak rekomenkan….so memang nak join cuma tunggu dapat modal untuk suntik..memang berani join sebab plan biznya mudah sangat2x berbanding plan biz NEW IMAGE….lagi ada kejutan…siri food biz…nak fokus satu produk makanan ini yang simple aje tapi in sha Allah jadi pujaan ramai…cuma tunggu duit juga nak membeli peralatannya…agak mahal ribu riban jugak…harap2x plan food biz pun berjalan lancar…wish me luck.

Kalau dah join biz MLM yg terbari itewww nanti  kita war2kan di sini…dah dengar penerangan detail…sangat murah pakej terendahnya cuma RM270…yang paling tinggi modal RM6600. Ermm dok study maut gitu…so tgk dari plannya sapa cepat join dia paling bijakkkkk juga untung lebih besarrrrrr. Ni yang tak sabar nak park n lock terus nama…aiseh duit jek belum masuk akaun…kalau tak dari minggu lepas memang dah join…kaching3x terdengar2 duit masyukkkk….dlm mimpi dulu naaaaa.

Ok kita jumpa di lain waktu…kena off nak ke post opis post CARB-BAL 2 botol…tq my subline saudara sesusuku Ruza yang dapatkan customer.

~ by sirasain on August 28, 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: