Promo Biz Food di Bulan Ramadan

Diam tak diam kita sudah hari ke-15 berpuasa….diam tak diam juga dok start promo biz food di BAZAR RAMADAN TAMAN PELANGI SEMENYIH..saja2 suka tumpang kat gerai jiranku yg berniaga samosa….dlm 10-12 paket ONDE2x BONDA ORIGINAL PANDAN…alhamdulillah sambutan mengalakkan cuma masuk minggu kedua agak slow skit…saja2 try sebab jiran cuma berniaga samosa dgn kariap giant…tak banyak menu so dia cadangkan tumpang letak….hehe pucuk dicita ulam mendatang…suka2x asah bakat berniaga…kurang2x tau la utk sukatan byk camne….satu pengalaman baru…dah confident dah nak ambil tempahan onde2x…hehe…dibuka sepanajang tahun gitu.

Ni foto yg sempat disnap…..making off ONDE2X BONDA ORIGINAL PANDAN dari dapur SiRa SaIn HoTtTzZz KiTcHeN CeNtRe….
10 pack onde2 a

onde2 jualan 1 pack a

~ by sirasain on July 24, 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: