Biz Trading Sure White

Kali ini nak share biz trading yang saya buat…sapa pernah dengar SURE WHITE BEAUTY PLUS…sila angkat tangan tinggi2…saya nak kasi cerita bukan hadiah..hehe.

Produk ini keluaran VITAL GREEN HEALTH…rakan bisnes susu juga yang rekomenkan biz ini..alang2 dia memang rakan biz yang jujur untuk berbiz dgn nya hampir 4 tahun dan atas kepercayaannya dapat jadi pengedar serta merta….kini stok dalam tangan dah ada…yang kegunaan sebulan 500 000mg ada 12 jar Rm95(WM)/RM105(EM),kegunaan 2 bulan 950 000mg pun 12 jar Rm150(WM)/RM160(EM) & C-Glow Factor 60 biji tablet beperisa oren dgn Rm120(WM)/RM125(EM)pun ada 12 kotak.

Jom maghi beli…serlahkan aura di pagi raya…baju dah cantik mesti tuannya kena berseri2 dek penangan SURE WHITE BEATY PLUS…in sha Allah…kena start sekarang sempat lagi…sebab aura cantik mula terserlah setelah seminggu mengamalkannya….jommmm…yang minat buat biz juga di alu2kan call this HOTLINE no ok…013-640 6625..modal pengedar cuma serendah RM582(WM)/RM632(EM),Mini stokist RM5535(WM)/Rm6160(EM),Stokist Rm10320(WM)/Rm11720(EM)!!!

Iklan di TV3 mula disiarkan juga di MW,METRO,Sinar Harian….untung yang bermula awal..jangan tunggu pengedar berlambak baru kita nak mula….di Instagram pun mulaku iklankan…minta add saya SIRASAIN…kat facebook semestinya….guna nama Arisahakusai Husain….terima kasih daun keladi kepada yang sudi berkawan juga mengikuti perkembangan.

1004415_157761721077106_1203922365_n

c glow

~ by sirasain on July 24, 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: