My testimoni bersama AW so real testimoni…

Assalamualaikum…

Hari ini nak share testimoni saya sendiri lagi sebagai pengguna AURA WHITE dgn stok dlm tangan yg terkini 900 000mg…beberapa lagi berita baiknya bila dah consume jar ke-3…before this perasan kulit makin moist,anjal semakin cerah,kesan jerawat pun makin pudar juga tumit kaki yg teruk much2 better…semalam minta anak sulong tgkkkan kelemumur saya yg mmg bermasalah sgt lama dah habis ikhtiar…alang2 dia balik bercuti dr boarding school(dia pkr menelek kelemumur saya)…minta garu2kan kepala tgk kelemumur…alhamdulillah dia kata ibu kelemumur ibu dah tinggal 10%…sungguh saya tak percaya tp bila garu2 rambut mmg tidak keluar kelemumur spt selalu….berkali2 saya tanya betul 90% sudah pergi…betul2 utk confirmkan…alhamdulillah byk kebaikannya yg kita dpt menajdi pengguna AW…so anda yg bermasalah spt saya jgn ragu2 ok..HOTLINE 013-640 6625!!!379950_10151189467733239_995608509_n

Ni selit testimoni pengguna lain…semakin ramai percaya kebaikkan produk ini.

935259_447484732008177_697085309_n

~ by sirasain on May 29, 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: