Siri beraura white…

Assalamualaikum…
Nak sambung cerita yang tak abis lagi…apa lagi pasal cik aura white la…ni masuk jar ke-2 sedang consume…Alhamdulillah sudah ada result yg begitu postif…kulit dah makin anjal dari dalam & lebih moist terasa gitu.

Cik abe yang bagi tau…bila dia pegang…banyak atually yang nak share tp ada malu skit2 ternyata memang bagus untuk yang dah kawin yang dah beranak ramai ni sebab sana sini kendur…ermmm…sapa nak boleh call/sms/whatsapp HOTLINE 013-640 6625….boleh kita bagi rundingcara produk juga testimoni in detail…kat sini x boleh cerita habis…sebab i pemalu…huhu…tapi boleh add saya kat Fb:Sira Sain…kita sembang2 tentang produk….atau ke fanpage terbaru saya Sira Sain beauty & Wellness…macam2 ada di situ….jumpa di sana ye…teristimewa untuk pengguna juga yang mahu jadi rakan biz dengan modal juga tanpa modal…yuk kita cari pitih lebih…semakin cantik,sihat,kaya & berjaya gitu …motto saya untuk bantu terutama wanita di laur sana…yang penting katif berfacebook diutamakan…sebab kita nak cari duit…bukan lagi suka2 berfb tanpa masuk duit…ok tak???

Ok sini saya share perubhaan kat tangan yang diambil pada hari pertama pada 1.4..2013 dan selepas masuk jar ke-2 pada 25.4.2013…ada perubahan yang ketara gitu…

page

Sangat teruja untuk berkongsi dengna adik2,kawan2 juga kakak2 diluar sana dan berita baiknya bukan untuk wanita SAHAJA produk ini boleh digunakan oleh lelaki juga…eleok sangat yang nak menghadapi hari bahagia…cuba beraura white..kasi aura lebih skit di hari bahagia itu…kan..kan…berseri2…SERI PENGANTIN!!!

Nak cerita pula panduan minum sebab dok risik2 takde detail pun panduan minum untuk sejar…ada yg kata sebulan,,2 bulan la.
Jadi ceritanya begini dgn harga RM150 ikut budget kita boleh dapatkan result ikut kehendak kita nak cepat or lambat..kalau terdesak nak putih mcm saya..haha…sebab nak pi dinner 11 Mei konon nak cepat cantik ler tuuuu…dan tak silap hari itu ada sedikit pening2 2-3 hari juga rasanya.

Kalau guna 4 skop sehari sejar CUMA untuk separuh bulan(ini yg saya amalkan so cepat kesannya dlm 2 minggu mmg sudah ada).
Kalau guna 2 skop sehari sejar CUMA untuk sebulan.
So kalau 1 skop sehari boleh sehingga 2 bulan.

Ok harap2 pengguna baru sila pahamkan dulu dengan budget anda…anda boleh dapatkan harga terbaik di sini dengan extra 7 gift.

Ok itu saja…nanti ada berita baik saya share di sini.

p/s;Jika bermiant call/sms/whatsapp 013-640 6625 k!!!

~ by sirasain on April 28, 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: