Produk kecantikan pertamaku untuk jualan???

Assalamualaikum…
Hari ini nak berkongsi satu lagi produk baik punyer…kali ini saya memilih biz trading…biz New image tetap no 1.
Disebabkan sudah jadi pengguna sebab memang tercari2 produk yg boleh hilangkan kekusamanku…hari ini masuk hari ke-16…ada perubahan pada dalaman kulit macam kenyal2 gitu…luar pun terasa lembab…alang2 ada modal terus borong lebih skit…nak tgk pasarannya.

Ok inilah dia cik AURA WHITE BEAUTY….yg jadi sebutan ramai kan…kan…kan…jom baca!!!

my iklan

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ???

Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !!!
PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER.
Sains Kecantikan Semulajadi. UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA, TIDAK BERMAYA, JERAWAT, MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.

* Produk Aura White ini adalah produk minuman inovasi terkini untuk PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, EPAL DAN ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!!
* Minuman Aura White inovasi kecantikan dari teknologi Jepun yang mempunyai campuran bahan sesuai untuk kulit asia
* Minuman ini bukan sahaja memberi kulit kita putih dan gebu malah memberi kesihatan dalaman di dalam badan kita.
* Jika kita hanya mengunakan produk kecantikkan untuk luaran tetapi tidak mengambil minuman kesihatan untuk dalaman tidak ada guna, mungkin disebabkan keletihan juga merupakan salah satu punca yang menyebabkan kulit muka dan badan kusam, berjeragat dan tidak bermaya disamping faktor kekurangan collagen.
* Kepada yang mempunyai masalah keguguran rambut atau kerosakkan rambut, di syorkan ambil minuman AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN+VITAMIN C+HYALURONIC ACID+TRIPLE STEMCELL PHYTOCELLTEC .

221748_499067820156373_1137991213_n

Ia bukan sahaja memberi rambut anda sihat malah kulit akan jadi putih dan gebu.
* Sesetengah orang yang menggunakan produk kecantikan tidak nampak kesan atau bertambah teruk disebabkan masalah dalaman badan kita. Oleh itu saya syorkan anda pengambilan minuman AURA WHITE yang dapat selesaikan masalah anda Insyallah…

* Aura White mempunyai kesan yang menakjubkan setelah anda mengamalkan minuman ini kelebihan yang anda akan dapat nanti ialah :-

a) 50% pencerahan ketara dalam masa 1-2 minggu) Pemulihan kulit yang rosak & bermasalah spt Jeragat, Jerawat, kulit kusam , kulit kering dan kasar.c) Rambut lebih sihat ,halus & bersinard) Mengurangkan keduan & garis haluse) Melambatkan proses penuaan) Mengatasi masalah sembelit) Mengurangkan sakit sendi) Meningkatkan tenaga & lebih aktifi) Menguangkan rekahan kakij) Menguatkan otot, kuku dan tulang) Mengandungi nutrien yang tinggi sesuai bagi ibu mengandung & yang lagi penting meningkatkan penghasilan susu ibu dan kesannya dapat memberi kulit bayi cantik dan sihatItu antara kelebihan yang ada didalam Aura White.

Lelaki boleh minum tak? Jawapannya Yes…. boleh sekali !!!
Dengan Formulasi Lebih Hebat ….Aura White Produk Anti Penuaan dan Pencerahan Berinovatif

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ?
Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari keGELAPan !!!

PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER.
Sains Kecantikan Semulajadi.
UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA, TIDAK BERMAYA, JERAWAT, MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.

aura white 3

KEBAIKAN AURA WHITE:
1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan
2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
4) Merawat serta mencegat jerawat
5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
6) Mengecilkan liang roma
7) Merawat Enzema dan Prorisis
8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut
11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan
12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
13) Mencegah kerosakan KOLAGEN
14) Meningkatkan daya ketahanan badan
15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
16) Melindungi daripada sinaran UA-B
17) Menyembuhkan luka dan mencegah parut
18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
19) Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh dan menghasilkan kulit lebih cerah.

 

644202_517870538255750_1584762081_n

Cara Pengambilan Produk Aura White Beauty

Apa yang anda perlu tahu ialah Aura White Beauty Pure Glutathione Collagen di reka dengan kandungan untuk membantu anda. Mengamalkan ia secara berterusan akan membuat anda mendapatkan kecantikan kulit yang anda idam-idamkan.

Jadi untuk mengamalkan produk ini adalah amat mudah, apa yang anda perlu lakukan ialah:

  • Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang sehingga sebati.
  • Tidak perlu air panas. Untuk mengambil Aura White Beauty, anda hanya perlu bancuh 2 scoop Aura White dengan menggunakan air mineral atau air sejuk yang sudah dimasak.
  • Pengambilan yang fleksibel, hanya perlu mengamalkan pengambilan Aura White Beauty sebanyak 2 kali sehari. Iaitu mengambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sahaja(2 jam selepas makan).
  • Elakkan minuman yang mempunyai kafein yang tinggi seperti kopi, nescafe, teh dan sebagainya. Ini adalah kerana kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kulit.
  • Air sangat bagus untuk kulit dan badan. Sebaik-baiknya minum air masak atau mineral sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari agar kadar serapan cepat, berkesan dan bertindak pantas. Ketahui juga sekiranya badan anda mendapat air yang secukupnya atau tidak.
  • Pada anda yang mengidap penyakit seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung. Aura White Beauty selamat digunakan. Ianya berasaskan minuman bernutrisi bebas gula dan bebas pengawet.
  • Pengambilan Aura White Beauty yang konsisten adalah 2 kali sehari. Disamping itu penjagaan makananan juga perlu untuk kekal sihat. Sekiranya anda amalkan, kesannya akan terserlah pada kulit nampak lebih halus, cerah dan gebu dalam tempoh 2 minggu sahaja.

Nota extra:

ATAU BOLEH AMBIL 1 SCOOP, 2 KALI SEHARI SEMASA PERUT KOSONG, IKUT KEMAMPUAN MASING2…KEMAMPUAN DR SEGI KEWANGAN
2 SCOOP 2 KALI SEHARI SURE LG CEPAT HASILNYA…

** Period stop minum..Hari ke 4 period blh mula minum..
Untuk preggy mum 4 bulan ke atas dh blh mula minum Aurawhite

** Selepas pengambilan Aurawhite elakkn minum minuman yang mengandungi Kafein dan Berkarbonat

kesan kolagen

Kolagen dan Aura White Beauty Pure Glutathione Collagen

Kolagen (Collagen)merupakan sejenis protein yang amat diperlukan oleh tubuh badan untuk memelihara keremajaan dan keanjalan kulit. Tahukah anda 33% protein dalam badan adalah protein kolagen dan 75% kulit pula terdiri daripada kolagen.

Selain itu, kolagen juga terdapat pada kornea, kanta mata, salur darah, keratin iaitu yang terdapat pada rambut dan kuku, tulang tendon, rawan sendi, gigi, tulang sum-sum dan tisu serta organ seperti buah pinggang, jantung dan sistem limfa.

Semakin meningkat usia, semakin kurang kolagen dihasilkan oleh tubuh. Penghasilan kolagen akan berkurangan pada kadar 1.5% setiap tahun selepas usia mencecah 25 tahun. Selepas usia 45-50 tahun, badan akan kehilangan hampir separuh daripada kolagen yang sedia ada dalam tubuh. Penurunan kadar kolagen dalam badan ini menyebabkan kulit mula menampakkan garis-garis penuaan, mudah berjeragat, kering, kusam, kendur dan tidak bermaya. Kekurangan kolagen juga menyebabkan badan cepat letih dan lesu, sakit-sakit badan dan sendi, mudah lupa, penglihatan kabur dan rambut mudah gugur.

Salah satu cara untuk melambatkan proses penuaan ialah dengan menggantikan semula kolagen yang telah berkurangan atau mengambil supplement yang boleh merangsang penghasilan kolagen dalam badan. Selain itu, kolagen juga diambil sebagai supplement untuk penyakit seperti osteoarthritis (sakit sendi), osteoporosis dan arteriosclerosis.

Produk Aura White Beauty Pure Glutathione Collagen merupakan produk lengkap yang diformulasikan dengan kolagen semulajadi yang baik untuk kesihatan kulit wanita Asia.

Dengan produk Aura White Beauty anda tidak perlu lagi mengamalkan pengambilan produk kolagen lain atau bahan supplemen seumpamanya. Ini kerana Aura White Beauty merupakan antara produk terbaik yang mempunyai pelbagai kebaikan untuk kesihatan anda.

HARGA JUALAN ;Rm150(WM)/Rm160(EM)untuk satu jar…tapi sempena promosi bisnes 18 April-18 Mei 2013…harga SELURUH MALAYSIA adalah sama dengna FREE POSLAJU juga extra 6 gift sementara stok masih ada!!!

p/s:Sekian pengumuman bisnes saya…Hanis Hasira(abaikan Hanis kat depan tu..hehe)

~ by sirasain on April 19, 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: