Dalam proses pindah!!!

Salam ingatan buat pembaca yang sudi berkunjung datang ke sini…

Harap maaf jika saya tidak dapat menjawab semua persoalan yang ditanya…kerana terlalu sibuk…dek internet slow banget… dek dalam proses pindah rumah dari Bangi ke Semenyih…banyak yang perlu dilakukan…rumah sana banyak yang perlu ditokoktambah dan perbaiki….rumah  sini yang barang2 perlu masuk kotak sewajarnya dibungkus.

So nampak gaya perlu berehat seketika walau keinginan berblog sentiasa ada cuma kekangan waktu telah membatasi…juga lepas ini mungkin lebih berkisar rentetan perjalan bisnes makan2 yang akan saya mulakan….antara niat yang akan dilaksanakan bila dah pindah rumah sendiri nanti…dah ada peserta pertama untuk Nasi Dagang Putri Saadong…terima kasih T dari PJ atas kesudian….kecil tapak tangan T…tapak rumah akak tadahkan diatas sokongan yang diberi…nanti kita dating bila selesai urusan keams ruamh segala ye!!!Ni projek yang kakan dijalankan pelan2 ikut kemampuan….al maklum ada anak kecil yg perlu diberi perhatian sokmo…full BF lak tuh!!!

  1. Nak buat kelas memasak utk individu or duo dulu mengikut permintaan.
  2. Mulakan bisnes menjual kuih seperti bingka dan kek coklat,kek pisang,kek zebra,kek chiffon dna lain2 menu akan ditambah dari semasa ke semasa.
  3. Tempahan nasi seperti Nasi Kerabu Bukit Marak,Nasi Belauk pun ok,nasi lain kena tgk dulu…mulai akan dibuka tak lama lagi…permulaan 20-30 pax dulu percubaan…itupun kalau ada yang sudi nak merasa.

Itulah dia al-kisahnya….pastu pulak insya-allah nak mula aktifkan diri bulan 6 nanti…since  dah jadi WARGA TETAP…..PENDUDUK TAMAN PELANGI SEMENYIH!!!

p/s:walau blog ini sepi…tapi insya-allah akan dijenguk dari semasa ke semasa jika ada masa….sayang oiiiii…blog kenangan yang dengna susah payah dibina kat Jepun…untuk  kongsi2 cerita…simpan2 artikel menarik….buat yg ada persoalan boleh contact saya direct ke 013-6406625 untuk lebih cepat feedback k..kalauuuuu ada!!! Maaf kena permisi diri…masa itu amat berharga buat masa sekarangggggg iniiiiiiiiiiii!!!!

~ by sirasain on May 10, 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: