Kedai onlineku…

Saja nak promosikan kedai online terbaruku menggunakan shopping chart yang dibuka last week..kini diriku lebih sibuk,lebih banyak kerja,perlu tumpuan…moga lebih memudahkan,efisien untuk bakal pelanggan review barang/stok…untuk cuci2 mata pun bolehhhhhhh!Macam2 ada seperti tudung,aksesori  & kanak2,aksesori rumah.

Antara produk  terbaru adalah minuman kesihatan  susu kambing(bentuk serbuk..kan mudah tu..bancuh aja),Alpha Lipid(minuman kesihatan terunggul masa kini…diriku tgh dan dalam proses cuba menyembuhkan…mencari penyelesaian….pengalaman sakit yg ditanggung moga biarlah berlalu pergi episod ngeri )..produk ini  tgh hottttttttttttt gitu….orang kata sambil menyelam sambil minum air…hehehehe…30 tin nekad ambil utk makan2 ,dihadiahkan untuk yang dikasihi dan selebihnya mestilah untuk jualan kepada yang memerlukannya.

Oleh itu sambil kami sekeluarga minum sambil buat bisnes….harap2 target kami suami isteri tercapai dalam bulan ni…hohoho..team work gitu..cik abang sayang pergi dengar talk…bawa kawan2 yg berminat..kita punya strategi….promote3x…apa lagi kat blog bisnes la…selagi ada daya dan kudrat…hermmmmm minat dan kemampuan pun kot internet ….sesuai ngan ada anakanda yg kecik2 ni yg perlu perhatian..kalau tak teringin juga ibu nak dengar talk…bagi semangat kat diri sendiri…kuikuikui….apa lagi bisnes plannya pun cantikkkkkkkkk sangatttttttttttt!

p/s:Moga booooooooooom…meletuppp tapi bukan bangunan, bisnes baru kami yang sedang dibangunkan!!!

alpha-lipid

~ by sirasain on March 4, 2009.

One Response to “Kedai onlineku…”

  1. Tahniah dgn kedai baru😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: