Kelas Renang

Alhamdulillah hajat abah nak masukkan abang long ke kelas renang tercapai juga Ahad lepas…tempat pun tak jauh cuma di Kompleks Renang UKM. Bayar RM 70 utk sesi 4 kali sebulan..sambil2 tu Kak Ngah pula boleh join main2 air kolam..bayar cuma RM3 aja…seronoknya dorang…Abg long ckp dah pandai wat bubble…hehehe…sekarang minta belikan peralatan yg kurang…hari tu pergi ingatkan nak tgk2 sbb anak kawan abah yg mmg join kelas renang tu..tup2 terus daftar sekali!
Untuk akan datang…mcm2 planning/impian abah..nak tgk anak2 boleh berkuda bila dah besar nanti,pandai memanah(cam zaman Rasulullah pulak ye..mmg bagus tu utk jati diri mereka)…..ibu pun sokong cuma bayaran zaman sekarang…why not kalau byk ongkos kan…uhuhu..moga2 ada rezeki untuk dorang merasa tak macam zaman ibu dan abah dolu2!!!
Ganbatte anak2 ibu!!!

~ by sirasain on January 21, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: