Dah mula sekolah

Pagi2 dah mula sibuk ngan urusan Abg long nak sekolah KAFA..bersemangat gitu nampaknya..maklumlah ni first time masuk KAFA…sejak balik dari Jepun lum daftar2..kasi BM dia lancar dulu!
Jadinya jadual ibu agak padat…sempat sediakan roti telur serta milo panas utk breakfast dan juga dah siap2 wat kari ayam tadi..cuma tinggal nak buh santan tengahari nanti dan goreng ayam serta wat acar kejap lagi…ikut jadual menu lagik u..hehehe..seminggu sekali makan bersantan kalau bolehhhhh!
So jadual kerja kena rancang dan manage betul2 agak seimbang antara kerja rumah dan kerjaya ibu…hehehe..tapi pagi2 kena make sure dtg masuk berforum…hari ni pun dpt ilmu baru lagi…mendaftarkan perniagaan…letak coding banner dlll…makin seronok berforum….yelah dah jadi forum kesayangan dan rutin harian untuk menimba ilmu.

Jadual dah buat tunggu ikut aja…jangan lari banyak..lari atau tergendala sikit2 tu adatlah…takpa… dah nama ada anak kecik…kan..kan…kan!

~ by sirasain on January 5, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: