Aidiladha 1429H

Tahun ni tak balik mana2…Bukit Marak mahupun Sg.Petani walhal buat akikah utk Kak Ngah  dan Naurah…pakai wakil ja…

Hari ini suram ja kat Bangi al maklum ramai balik kg…satu lagi ujan mencurah2….so layan diri kat rumah sambil mkn2…sib baik la sempat gak masak lontong n the gang ,nasi impit n kuah kacang, kek sebiji yg tak jadi sbb nak cepat2 dan kuih cornflake1/2  tin start semalam masuk opis…alhamdulillah kira ok wat kunyah2…juga walau semalam Naurah asyik merengek nak minta dokong….apa2 aje anak ibu ..baru 4 bulan..demand dah mcm2…huhuhu.

Selamat Hari Raya Aidiladha..moga kita hayati erti pengorbanan yg sebenar2nya!

ps/Uwaaaa..tak syoknya raya kali ni..cam masih dirantau org…tapi tak juga lagi meriah di sana actually!!! Sabor jelah….

~ by sirasain on December 8, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: