Abah ke P.D

Dari Maghrib semalam hingga Isnin pagi kerana urusan kerja(tak best betul asyik kena mesyuarat..kursus weekend)….kete pun kena bawa…huhuhu..jadi pandai2 la kami nak layan diri sendiri masing2…tapiiii…alhamdulillah abah kata nak ambik kita org ptg esok…utk stay one night di sana….nak gembirakan anak2 kata abah….lagi pula dah start cuti sekolah…cukuplah satu malam…boleh jalan2 kat P.D sambil hirup udara pantai…ngehngeh!
Anak2 seronok tak terkata terutama kak Ngah…sbb dah lama tak dok hotel…ada aja..nak makan sushi la mcm2 terlintas di kepala…sabor ajalah byk2!

~ by sirasain on November 15, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: