Presento buat abang

Alhamdulillah…presento ini  dibeli duit dengan hasil titik peluh sendiri..hasil bekerja sendiri(bisnes la tu..hadiah pun dari sumber bisnes gitu)..berbesar hati dapat berikan sesuatu untuk abah…manjakan suami..walau tak seberapa..tapi at least permulaan langkah mencari peluang menambah pendapatan dari rumah gitu..alhamdulillah tempahan selalu ada dan baru dapat kumpul RM 200 lebih baru profitnya..setelah 3 bulan beroperasi secara offline…yg online belum jalan daaa…ok la tu…dari tak buat apa2 kan!

Set Belt dan wallet dari Giorgio Saintino…kena pergi ambik sendiri…fisrt time drive lepas bersalin ni haaaa..ingatkan nak genap pantang 100 hari baru nak pegang stereng..tapi dah nak wat surprised..kena pi sendiri ler..baru leh wat kejutan. Balik2..letak riben siap2 kat bilik atas..jeng2..menanti tuan empunya diri ternampak untuk dibuka.

p/s:dah pun dipakai dan2 lepas dapat…maklumlah lama tak berganti..pada pemerhatianku…seronok gitu dapat presento yer..nanti ibu belikan lagi kalau untung besar..hehe.

Ada sapa2 nak tempah ke?

~ by sirasain on October 25, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: