Chocolate Lollies

Ini dia the latest one..produk dari Sirasain Home Bakery…hehe…acah aje…actually satu2nya biskut yg baru dibuat proses pencelupan ptg semalam…dah terperuk sbb takdan masa nak balik kg hari tu….raya pun dah nak abis.Bolehlah kubalas walau agak terlambat…pemberian biskut tart nenas oleh kerani abah yg baikhati itewww .Memang akan masuk list untuk dijual…one day la…selepas dibuat testing oleh pakar2 tak bertauliah.

Antara biskut paling sedap kurasa masa pergi belajar kelas membuat cookies hari tu….juga paling agak renyah nak menyiapkannya…namun ia masuk dalam list suatu hari nanti disebabkan kesedapannya…aha…bila tu?

~ by sirasain on October 24, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: