Aktif Kembali

Semalam dah mulakan langkah pertama…mempromosikan laman bisnes ku dan mula aktif kembali berforum…bukan sebarang forum tau…untuk aktif kembali mulakan bisnes online so kena masyukkk forum online la yang terbehenti@terbiar kejap masa dah sibuk nak kembali dari Jepun ketanahair tahun lalu pastu beri laluan utk agenda bersalin lak..kira setahun menyepi diri..ampun Tuan CEO kat Wanita Niaga aka rakan kembarku yg byk berjasa mengheret diri ini terjebak ke dunia bisnes online.

Walau fotopageku masih dalam proses pengeditan..byk yg dah lupa macam mana nak buat itu ..ini..kena belajar semula nampaknya. Bolehlah mulakan sedikit demi sedikit dari tak buat langsung walau dlm tempoh pantang tapi dah sihat kan…cuma jalan taklah boleh angkat yg berat2n tak boleh nak kocoh2 macam org sihat betul..kang tersepak ibu kaki..boleh bentan.

Utk permulaan dah start jual@promosikan … Score A kembali lagi,terkini kain tudung didatangkan khas dari Indonesia versi RIZKI,WARNI & NADYA juga menjadi pengedar barangan berjenama seperti Rorine, Giorgio Saintino, Cael Dion, Satinni, Oli, Homestyle, Latina, Nataria, Sweet Compoft dll byk lagi ….berupa cadar pengantin atau biasa, barangan dapur, beg, kasut , pakaian serta aksesori yang murah2…yang ni better datang ke rumah tgk…baru puas hati tgk katalog yg mcm2 ada dan pasti lebih murah dari di kedai sebab diambil terus dari kilang.

Jemputlah jgk buat pengunjung tetap blog ini atau sapa2 yang tersesat masuk ke sini…hehe..ade ke? Jemput masuk forum kalau minat nak berbisnes online…atau kalau nak shopping online(boleh klik kat belah kanan tu…My Home Biz..welcome2x..Irrashaimase3X)..di zaman celik IT ni senang ja kan cuma pitih ja takdak…asyik window shopping ja kat web orang…kalau boleh nak rembat juga nanti ada pitih la…huhuhu…blouse,tudung,telekung..mcm2 ada yg dah ku terbekenan…nak wat camano!

~ by sirasain on September 9, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: