Salam Ramadhan

Untuk renung2an kita semua..tq Kak Ain jauh di Sapporro…semoga Ramadhan kali ini kita dapat ambil keberkatannya! Dah pun masuk hari ke4…dannnnn diriku masih dalam pantang lagik..harap2 tak lama terpaksa qada puasa dan kerja di opis berjalan macam biasa coz cik abe suka masakan isteri termasuk juadah pembuka selera…yang pasti bersih dan segar…fening juga nak pikiaq menu apa utk hari2 seterusnya!!

Alhamdulillah Abg Long pun start belajar puasa penuh utk tahun ni…kira masih berjaya pertahankan kelaparannya walau setiap hari bila nak pergi dan balik skolah minta makan dan minum(yang ni tak tahan sgt..sampai hampir waktu berbuka pun still minta sgt2 nak minum) dan ada kes terlufer ….ada godaan lak tu…macam2 ragam sejak dia berpuasa…nak KFC ler dll.

~ by sirasain on September 4, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: