Follow up Rabu lepas…kali ke 8!

Punyalah lama nak update citer 25 Jun lalu…tapi perlu utk kenang2an atau rujukanku ….jika perlu!Hari tu kena drive sendiri walau agak kureng selesa ngan perut yg makin membesar..terpaksa berdikari ler…dah suami jauh di Johor.Mujur juga baby tunjuk kelakuan baik…diam2 dalam perut ibu…buatnya nak kuar awal ..haru ibu!

Dah masuk minggu ke 36 pun…makin berdebar2 lak rasa hati…tinggal sebulan lagi penantianku. Baby berat dah cecah 2.6+++ …berat ibu pun bukan main..kira kali ke-3 pregnancy baru nak rasa..berat badan naik…nak cecah 60..kurang 0.5 kg ja lagi. Actually tak pernah berat badan seberat atau sesemangat ini….ni gara2 berat makin ideal balik jepun hari tu…boleh lah rasa ada berisi sikit kalau tak kurus melidi aku.

Baby setakat ni takde masalah..Alhamdulillah…duduk elok2 dlm perut ibu…masa scan boleh nampak pipi yg agak tembam kata doktor…huhuhuhu…

Oklah itu ja utk rujukan ibu…ada masa boleh menulis lagi…tapi pc abah pun agak bermasalaah…on n off..ngan kita2 mood nak menulis turn naik.

~ by sirasain on June 30, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: