Follow up ke-7

Tak sempat nak upadate cerita lately ni..ni pun cerita semalam setelah ke klinik….lately ni asyik keletihan dengan batuk tak baik2…baru nak baik…anak tekak mula gatal2 balik …kaki mula sembab sebelah dan sakit cam terseliuh pun ade…pendek kata ada saja hal lebih2 lagi last weekend agak sibuk..aktif sikit bergerak…berjalan dll.

Minggu ni masuk minggu ke-33 dah pun…makin sarat terutama tang nak menunduk..cukup payah sekali…termengah2. Berat ibu tak naik byk pun cuma 400 gm ja sbb masih kurang selera makan…cuma baby kat dalam ni…doktor kata iskhhh…terlebih berat dari sepatutnya(terover makan lebih dari mana tu)….dah 2.2 kg..patutnya utk berat next week tu. Pulak tu baby suka menelentang bukan telangkup(patutlah terasa sgt gerakan bahagian depan perut)…harap2 baby ibu pusing dan baring telangkup elok2 na….nanti kang susah nak keluar bila sampai masanya nanti.

Masalah lain takdak cuma harap2 everything akan berubah jadi baik bila saat2 menjelang nak bersalin bulan depan ni…kedudukan baby diharapkan berubah dan duduk elok2 ditempat yg sepatutnya…itu yg ibu harapkanlah. Bayaran standard tanpa ubat2an ..Rm80…dan disebabkan due tak lama lagi..terus tempah utk Pakej Ummi…bilik utk 4 orang…bayar dulu Rm 200…utk RM 970 bayaran penuhnya.

~ by sirasain on June 12, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: