Terbang ke China dan lain2 program…

Pagi2 ni 5:30 bangun nak siapkan b/fast…nasi goreng ja…tapi sbb kuih bengkang yg belajar/berguru ngan bonda mertua petang semalam masih ada….sebab mak memang pakar kuih bengkang ni.Tapi sayang acuan yg pertama kali(dibeli 3 tahun lepas lagik tu..huhuhu kat Pasar Siti Khadijah nun) dibakar bocor lak rupanya…..sib baik masih tak semua keluar dari acuan. Bolehlah makan ramai2.Adik ipar dari Sarawak singgah sini sebelum bertolak ke negara China…yang dari KL pun singgah jam 12 malam lepas habis kerja…semata2 mengidam kari ikan mak yg memang kaw2 itewwww! Sampai 2 kali nasi bertambah….uhuhuhu.

So pagi tadi Pak Teh datang ambik Lan utk ke KLIA….mak,abah,Rauf ikut sama. Lan ke sana sebulan bertugas….byk juga bekalan dari sini di bawa especially Maggie senang dimasak,Kurma daging segera,rendang daging Brahim,sardin,kari ayam dan ayam masak merah Adabi…yg segera2 ler…senang nak makan.

Program hari ni sepatutnya ke Aquaria nampaknya terbatal lak kot….sbb flight Lan hari ni…sebelum ni patutnya hari Jumaat dijadualkan dia bertolak…so dahululkan mana yg patut ler!

Esok pula program khas utk ibu..harap2 berjalan lancar….sebab dah bayar deposit pun!

p/s:dpt call dr abah…jadi pulak nak ke KLCC jam 10….nak kena siapkan anak2…Pak Teh dorang nak belanja dan bawa jalan2 tgk ikan! Bye2…

~ by sirasain on April 12, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: