Berdikit2

Oleh kerana terkena abah outstation di hujung minggu terpaksa ku hidup berdikit2..berdikari memandu sendiri….selama ni tak berani nak drive jauh sikit…cuba yakinkan diri….alhamdulillah confident sikit!

Lepas ja Asar…kami ke Warta,Bangi…konon2 nak makan mee clayport idaman keluarga…bolehlah dijadikan sumber alasan utk memandu…sejak pekena hari tu..Kakak teringat2….bilalah nak bawak dia lagik…apa lagi kalau setiap kali kami ke Warta..keluar lidah dia…menunjukkan nak abah belanja makan kat food court tingkat 3 tu…dia ingat Warta ada mee clayoprt sedap!Meamngggg sedapppp..kami 4 beranak menyukainya!

Nak tak nak pergilah juga…sib baik ler tak pape..walau dah tersilap jalan melencong ke Sekysyen 16 mulanya tu…terpaksa buat u turn balik…gelabah juga aku bila bab jalan2 ni!Susah betui nak ingat jalan yg dipilih…sekali buat silap …rasanya tak buat lagik kot…ok juga..ingat sampai bila2 gitu.

Lepas isi perut..jalan2 sekejap kat Bintang bahagian atas…nak cari bateri …stok dah habis..pastu Kakak berkenan ngan kerusi comel…apa lagi 2 la kena rembat…ada pulak meja lipat study tgh offer(Rm 15.99 ja dr Rm 19.90)….ambik2 jgn tak ambik..utk anak2 juga kan…bagi semangat dorang nak sekolah.

On the way balik singgah jap kat Tasik Cempaka..apa lagi kat playground ler….layan dorang jap main2….nak balik tu Azan Maghrib berkumandang…eloklah pulang utk jln2 hari ni! Sibuk juga lalulintas kat sini maklumlah tempat orang bawa anak2 beriadah….jenuh aku memandu hari ni walaupun sekejap!

~ by sirasain on December 1, 2007.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: